Home / Nieuws / Fitaal

Fitaal

fitaalFitaal, praktijk voor fysiotherapie en sportverzorging

Als fanatieke krachtsporter is het belangrijk voor mij om goed voor mijn lichaam te zorgen en blessures/klachten direct aan te pakken. Door de jaren heen ben ik bij menig fysiotherapeuten geweest, waar ik vaak niet zo over te spreken was. Gelukkig ben ik door mijn werk als personal trainer de afgelopen jaren in contact gekomen met een aantal hele goede fysiotherapeuten. In regio Tilburg verwijs ik mijn cliënten met een goed gevoel door naar Fitaal.

Over Fitaal

Een effectieve behandeling van klachten bij het bewegen, daar houden de behandelaars van Fitaal zich dagelijks mee bezig. Door verschillende methoden te combineren, wil Fitaal de patiënten ondersteunen bij een snel én blijvend herstel. Afhankelijk van de blessure, de achtergrond en bijvoorbeeld de werkomstandigheden wordt een op maat gesneden plan van aanpak opgesteld, waarbij de kwaliteit van de geboden dienstverlening altijd voorop staat. In de praktijk is veel aandacht voor preventie, uitleg van de gestelde diagnose, de behandeling en persoonlijke oefeningen.

Tegenwoordig kan de patiënt rechtstreeks bij de fysiotherapeut aankloppen wanneer er bewegingsklachten optreden. Maar ook zijn er nog altijd (huis)artsen die hun patiënten doorverwijzen voor een behandeling. Welke weg u ook kiest: onze deur staat voor u open!

Voor meer info: www.fitaal.eu

Top