Home / Over mij

Over mij

Mijn naam is Lorenzo Haarloo. Bij Lorenzo Haarloo Coaching & Training werk ik uitsluitend met mensen die de keuze hebben gemaakt om alles uit het leven te halen. Bij mij vind je dé combinatie tussen wetenschappelijke onderbouwing, praktijkervaring en persoonlijke ervaring over de pijlers training, voeding en mindset.

Niet hypen, maar helpen!

In dit tijdperk waar informatie in overvloed is, ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Vooral op gebied van voeding wordt het je extra moeilijk gemaakt door alle tegenstrijdige verhalen in de media. Besef jij, net als ik, dat jouw tijd te schaars is om je bezig te houden met dingen die niet werken , dan ben je hier op de juiste plek. Het behalen van jouw beoogde resultaten is het belangrijkste tijdens onze samenwerking.

“Realize your true potential”

Dat is waar ik dag in, dag uit aan werk en waar ik graag zoveel mogelijk mensen mee help. Ik heb het hier niet alleen over een hoog niveau halen in sport of een top fysieke transformatie ondergaan, maar ook om op andere vlakken het maximale uit jouw leven te halen en kunnen genieten en waarderen van alle “kleinere” dingen in het leven.

Training, Voeding & Mindset

Ik heb van jongs af aan verschillende sporten beoefend. Al snel bleef het niet meer alleen daarbij, ik wilde alles leren over sport en het menselijk lichaam. Bij mijn zoektocht om mijn sportprestaties en de kwaliteit van mijn leven te optimaliseren, kwam ik er al snel achter dat de juiste combinatie van training, voeding en mindset veel krachtigere resultaten opleverde. Jaren later toen ik eenmaal had besloten dat ik mensen wilde helpen om fitter en gezonder te worden, wist ik wat me te doen stond. Eerst mijn Personal Training diploma’s halen, daarna verder met voeding en een specialisatie in coaching en revalidatie trainen. Door al die intensieve zelfstudie had ik al een mooie voorsprong en van 2010 t/m 2016 heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en succesvol afgerond. Ik ben zelf een fanatieke krachtsporter en ga dan ook voor niets minder dan de beste informatie en tools om mijzelf en anderen naar het hoogste niveau te tillen.

“Knowing is not enough, we must apply. Willing is not enough, we must do.”

Jarenlang heb ik o.a. als personal trainer bij een sportschool enorm veel praktijkervaring opgedaan. Hier bleek vooral het mentale aspect erg belangrijk te zijn. Hoe komt het dat men wel van alles wil, maar er uiteindelijk toch niet voor gaat? Willen alleen blijkt niet genoeg te zijn. Anders zou iedereen die fitter/slanker/gespierder/gelukkiger wil zijn, dat ook daadwerkelijk zijn. Werken aan je mindset en duurzame gedragsverandering zijn key. Vandaar dat ik mij in 2016 heb aangesloten bij Result Academy als Result Coach. Daar werk ik samen met andere Result Coaches volgens een resultaatgerichte aanpak die kijkt naar meerdere aspecten van jouw leven.

Maar genoeg over mij. Als je toch al zover bent gekomen, klik dan nog even op “Maak nu een afspraak”. Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen.

Top